familjelivet i tornedalen

Hädanefter ska jag vara bra, ska jag vara bra för dig, hädanefter. Hädanefter tänker jag efter.

Morrn morrn lördag, veckans bästa dag. Det är skönt när man känner att man faktiskt kan ta ledigt helgen. Dock har jag en del skolarbete som ligger och väntar på mig men det är en ny dag på måndag o! Igår blev det lite kvällsträning för min del och det känns i kroppen idag, jag är lagom mör just nu. Tog en bastu efteråt och det är helt perfekt för att sedan kunna slappna av i hela kroppen ordentligt innan man ska gå och sova. Jag la mig i soffan efteråt och somnade sedan mitt under ett avsnitt av the blacklist och vaknade upp hyfsat utvilad. Denna lördag då? Ja, den är minsann kall här hos oss liksom gårdagen, så planerna är få. Vid lunchtid ska jag dock träna, det blir ben och kondition för min del men tills dess kör vi lite lek och massa mys.

Var och mixtrade lite med frippan. Har lagt i en mörkare färg i botten än den innan och kapat av måååånga centimeter av håret. Nu känns det väldigt kort men tjockare och friskare än innan. S. K. Ö. N. T (!) Ha en trevlig helg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats