familjelivet i tornedalen

Här är du aldrig ensam.

Hej hej och hemskt mycket hej. Det känns som att dagarna flyter ihop på något sätt, man har knappt koll på vilken dag det är längre. Okej, riktigt så illa är det väl inte men ändå. Det känns som att livet går i 180 och snart ska man bromsa ned. Helgen har jag vigt åt jobbet, min första ”egna” helg så att säga, det har gått bra och jag trivs. Dock är stället bekant sedan innan så det känns som en bonus. Imorgon har vi seminarium från 08-12 och efter det ska jag iväg och jobba igen. Sedan blir det några lugnare dagar på hemmaplan med mitt lilla hjärta. ❤️

<<<
ars har jag inte så mycket att tillägga. Det är så mina dagar kommer att varvas från och med nu. Med familjelivet, studierna och jobb. Dom flesta helgerna framöver är också planerade nu, sååå kul. ? Hoppas ni haft en fin helg, puss och hej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats