familjelivet i tornedalen

Hej från oss.

Idag var det dags för fjärde dagen på inskolningen och jag tycker om stället och personalen och kidsen är hur gulliga som helst även mot mig. Lucas var glad när vi kom dit på morgonen efter en heltaskig natt dock och passade på att leka och stoja runt. Jag försökte hålla mig lite på avstånd och satt inne i ett annat rum och drack en kopp thé och kände lugnet när jag inte hörde honom söka efter mig. Imorgon om allt går som planerat så ska jag följa med honom dit och vara där en stund för att sedan göra en lämning och gå. Tanken är att testa ha honom själv med dem en eller ett par timmar om det nu lyckas men det ska nog gå galant. 

  
Pappan är hemma från jobb idag då han kom hem mitt i natta från utbildning så grabbarna passade på att sova ett par timmar efter förskolan. Närmare bestämt tre timmar, såpass skönt. Jag passade på att handla lite hit hem och se två avsnitt av greys, fick även hem lite kurslitteratur och hittills har jag kirrat 13 böcker. Jisses alltså men det ska bli sjukt spännande när vi kommer till människokroppen och omvårdnadens grunder måste också innehålla mycket intressant. 

Nu ska jag slänga ihop lite sweetchilikorv med pasta, det var länge sedan sist. Hej så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda A

    Hej! Brukar läsa din blogg ibland. Så kul att du också ska börja läsa till ssk 🙂 jag har läst ett år nu på distans o tycker det är en kul o givande utbildning! Lycka till å har du några frågor är det bara o fråga 🙂

stats