familjelivet i tornedalen

Hej från oss.

Kan väl börja med att säga: äntligen helg och äntligen får vi mysa lite mer mer pappan i huset. Idag har julfeelingen infunnit sig hemma hos oss och det gillar vi starkt. Morgonen började först tio i åtta för vår del så mer andra ord fick vi oss en ordentlig sovmorgon innan Lucas slog upp sina blå. Bra mycket bättre för oss allihopa som annars har en riktigt morgonpigg liten kille här hemma. Vi startade dagen med frukost och en massa lek medan vi lät S vila några extra timmar. Vi pyntade här hemma, bakade och dekorerade pepparkakor. Åt deg, det var Lucas allra bäst på. 

Inte nog med det, vi släpade fram vår lilla gran och nu är den också pyntad. Tomtegröt till lunch och julmusiken på, gissa om Lulle var nöööööjd? Helt inne, han ville knappt sova middag idag för så roligt har han haft det från start, haha. Nu får vi känna av lite julfeeling här hemma i några dagar innan det är dags för nya äventyr. Jag är en person som verkligen älskar julen och har alltid firat den med min kära familj, jag kan knappt tänka mig något annat. I år har vi tre familjer som firar på sina håll så allt ser väldigt oklart ut för det här året. 

  
  
Idag kurrade vi en fönsterbräda till vardagsrummet, något vi saknat helt så nu ska vi få upp den och sedan kan vi pryda den med ljusstakar och något annat roligt. Ikväll nalkas det pizzamys här hemma, det vattnas redan i munnen på mig.

  
  
Lucas selfie imorse. Observera ofrivilliga groupien, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats