familjelivet i tornedalen

Helg i byn.

Helgen har spenderats på hemmaplan i byn. En lugn helg för våran del med massa mys. Idag tog Lucas sovmorgon och likaså den här morsan så det var ju hur skönt som helst, en perfekt start på en söndag helt klart. Gårdagen spenderade vi på bland annat Aavasaksa och i Armas, det var så himla fint utomhus när solen lyste. Älskar’t! Idag var det direkt mycket kallare, inte lika kul för en frusen en som mig. Det blev även häng med Anette och Alicia igår em, det var trevligt och det var en trött kille som stupade i säng sen på kvällen. Annars då? Ska fixa till lite här hemma och sedan ska jag se så att jag har allt med mig för nu åker vi iväg för vår sista sväng i Kiruna, den ni. Vart tog dessa 10 veckor vägen egentligen? Som jag kommer sakna det, haft så roliga men även lärorika veckor. Omringad av massa bra människor som förgyllt ens tid. Nå väl, allting har sin tid minsann. Det blir skönt att äntligen få vara hemma nära famppan. Nu ska jag dock ta och börja avrunda här och göra mig redo och passa på att bamsekrama lilleman, på återseende! Hopps ni haft en fin helg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats