familjelivet i tornedalen

Fjällvandra ☀️

Jag tänkte skriva lördag, jag är helt borta när der gäller veckodagar men vad gör väl det. Nu börjar vår sista gemensamma vecka som lediga tillsammans, det ska vi minsann ta vara på. Det känns otroligt vemodigt inom mig men det får gå, vi ska försöka hitta på lite kuligheter med junior innan veckan är över. Jag he börjat kolla igenom skolplanen lite smått men tänkte ägna det mer tid efter vår lediga vecka. Böckerna har anlänt och det känns faktiskt bra att få in våra rutiner snart igen (men ledigt är alltid skönt!). ?

Det här halvåret kommer nog gå riktigt fort. Jag håller på att planera in lite fjällvandring med några andra inom en snar framtid, något jag alltid viljat göra så jag kunde bara inte tacka nej till möjligheten att få följa med Anette och de andra. Det finns så sjukt fina ställen att se så vi får hoppas på att vädret är på vår sida. Nu måste jag dock hitta ett par passande skor att promenera i, det är ju inte precis samma underlag som här hemma.

  
Bilden har jag tagit från google. Nu tänkte jag passa på att vila medan Lucas fortfarande napar och sedan blir det en tur utomhus om regnet håller sig undan. Det lovas bättre väder till veckan och vi kan inte göra något annat än att hålla tummarna för det. Hoppas ni haft en fin helg, på återseende! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats