familjelivet i tornedalen

Hello sunshine

God morgon världen. Här är vi uppe ned tuppen idag då Lucas fortfarande är väldigt hostig. Som tur är så gick jag och la mig väldigt tidigt igår, efter att jag sett första föreläsningen om katastrofmedicin. Idag tänkte jag försöka varva dagen med lite plugg och mys med min lilla stjärna. Ska även ta fram mina skidor som jag hämtade igår för att valla dom och sedan ska jag givetvis testa dom i spåret. Det blev en runda för oss till Kalix, sedan hälsade vi på farfar och mormor och morfar. Jag köpte mig ett par slalomskidor som var på rea, hurra. Och så fick jag med mig all slalomutrustning som jag skulle hämta.

I förrgår hade jag A här på besök. Vi började morgonen med en skogspromenad, sedan var vi ut till Armasjärvi vart dom hade haft pimpeltävling dagen innan. Inte en fisk och inte ett napp men en dos av solen fick vi oss allt. Så himla härligt. Sedan styrde vi bilen in mot byn igen och så tog vi oss till Svanstein för att checka läget. Det blev en tur på längdskidor i det härliga vädret, vi vart helt finito efteråt. Sedan blev det pizzamys för vår del och det slutade i matkoma deluxe för oss två.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats