familjelivet i tornedalen

hen som spar, har inget kvar.

Jag är en person som älskar smycken, ett tag var jag väldigt inne i silver och har hur mycket silverringar som helst som bara ligger och dammar i någon låda, långt bak i skåpen här hemma. Ja, om de ens är här hemma är en annan femma, så pass mycket koll har jag på silvret. Men kalla färger är ett minne blott för min del (nästan i alla fall) och jag har gått mer och mer över till guld. Det passar mig helt enkelt bättre och jag känner mig mer bekväm i det då jag har så mycket pigment. Hur som så vill jag slå ett slag för det här med att samla på sig framför allt smycken och andra saker i guld som man kanske ändå aldrig har användning för. Nu vet jag att vissa saker kopplar man till det ena eller andra och vissa saker helt enkelt bär på någon historia eller för ett fint minne med sig men övriga grejer.

Många av er är förmodligen lika medvetna som mig om olika sidor och företag som köper in ditt gamla guld eller varför inte till och med ditt silver. Så istället för att ha det liggandes någonstans och damma så kan du få pengar för det och köpa dig något nytt du behöver eller varför inte ett nytt smycke som passar dig bättre i smaken nu? En sida är smsguld: HÄR som är en registrerad guldhandlare hos polisen och köper in ditt guld, Inskicket är värderat upp till 150.000 SEK och pengarna får man på kontot inom 24 timmar.

20140714-083717.jpg

En gång i tiden så jobbade min sambo med att resa runt och köpa guld och trot eller ej, men folk ville inte samla på sig hur mycket som helst och insåg att de kunde lägga dessa pengar på andra saker än att bara låta det ligga. En smart idé helt klart.

Detta inlägg är ett samarbete

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats