familjelivet i tornedalen

Hund & bebis

Bebis och hund, hund och bebis. Bebisar och hundar, hundar eller bebisar? Haha. Vår hund är så otroligt underbar mot Lucas även om han kan vara ett riktigt pain in the ass ibland. När Lucas sover ute och vaknar är han direkt vid dörren för att markera att Lucas vaknat. Om Lucas är ledsen kommer han med sin pipleksak till Lucas. 

Dom delar på allt. Leksakerna ska delas på och så ska han även försöka bjuppa Lucas på sitt slibbiga tuggben, något jag är tungt emot såklart. Dom delar på majskrokar, Lucas äter – Balto tigger och sedan räcker han ut majskrokar till hunden. Något han börjat göra på sistone, äter han något vill han ibland räcka det åt mig så att jag också ska smaka och när jag gör det och säger tack tack så blir han superglad. Jättegulligt! 

Balto brukar komma med sin leksak till Lucas som han tar från honom för att sedan räcka ut den igen till hunden. Gör han inte det och hunden väntar så brukar jag säga ”ska du ge den till Balto?” Och då räcker han ut den igen, dom förstår rätt bra dessa små minimänniskor, så underbart.Han ska vara med på allt som Lucas gör, helst skulle han nog glida runt i gåstolen tillsammans med honom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats