familjelivet i tornedalen

I miss you, GC.

Nu tänkte jag att jag skulle försöka vara lite mer aktiv här igen. Jag kan ju skylla på att vi varit iväg så mycket och tagit tillvara på den mesta delen av tiden. Och på det har det också kommit upp lite andra saker som vänt upp och ned på saker och ting men nu så. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik via mitt headset bredvid en sovande liten Lucas. 

Vi tillbringade en timma ute på bakgården och åh så härligt det är med egen gård. Vi skottade upp vägar så vi kan leka dör på gården och det var minst sagt tungt och svettigt. Jag lider redan av träningsvärk sedan igår så. 😉 Nu har jag gett min kropp det löftet – att träna mer och bygga upp en friskare och starkare kropp. Min rygg och nacke spökar så fort jag inte är aktiv så det är min kropp värd. Nu ska jag fortsätta filosofera, ha en bra söndag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats