familjelivet i tornedalen

I said keep on, try a little harde to see everything you need to be. Believe in your dreams, that you see, when you’re asleep

img_2437.jpg

En liten throwback till värmen under denna kalla dag som infunnit sig hos oss. Tji fick jag när jag gick ut i alldeles för lite kläder i morse i tron om att det skulle vara varmare. Nej, jag har inte varit i behov av kylan ett dugg. Helst vill man bara åka utomlands någonstans och hänga på beachen med en glass i handen typ med sina nära och kära. Det hade varit nice. Jag väntar på att klockan ska slå 10:15 för då börjat vårt seminarium, vi läser fortfarande statistik så det är kvalitetsgranskning som gäller idag. Hur som så ville jag bara säga att lillchefen på bilden ovan är i en så rolig ålder, haha han har börjat med så roliga saker och jag förstår inte ens var ifrån han får allting? Gud vad vi har fått skratta under helgen. Vi skrattar självklart med honom, haha, han gör ju saker med glimten i ögat. Jag vet ju och ser att han vet att det går hem hos mig, han har helt klart ärvt min humor för vi är exakt likadana där, kan ligga och gapskratta åt allt och inget, det är härligt. Aja, kul att han blev en svammelpelle likt sin mamma, vi har i alla fall våra strategier för att få varandra att skratta.

Nej ni, nu ska jag gå igenom artikeln inför kvalitetsgranskningen lite snabbt igen. Vi skulle förbereda oss genom att läsa en artikel inför den som handlar om patienters upplevelser av att leva med demens. Tycker artikeln var intressant och en del grejer från intervjuerna gick rakt in i hjärtat på mig och det är alltså senast jag fällde en tår eller två för vissa saker berör mig så hårt. Ja, jag är verkligen en känslig person.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats