familjelivet i tornedalen

I väntan på gudmor.

Hallå, hallå i stugan. Jag har just lagt mig till rätta kors över fåtöljen, this is the place to be. Junior napar ute på balkongen i sin vagn, han höll sig vaken cirkus tre minuter från det att vi kom utanför dörren. Jag har snabbstädat lite, med en hund som släpper gahalet mycket hår måste det dammsugas femtioelva gånger i veckan då minimannen ska dra runt på golvet dagarna i ända. 

Idag väntar vi besök av Sofia aka Lulles gudmor, jag fick nyss ett mess om att hon åkt iväg så det är superkult, någon som piggat upp vår vardag lite extra. Får se vad vi hittar på denna dag, hade ju hoppats på solsken idag men icke sa Nicke och gav oss mulet och regn.   

Nu ska jag shakea ihop en shake åt mig och vänta på att junior vaknar för det börjar nalkas lunchtid för honom. Hoppas ni får en fin tisdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats