familjelivet i tornedalen

Idag är vädret grått och trist.

Hösten gör sig verkligen påmind. Emellanåt kan jag tycka att hösten är mysig med alla dessaolika nyanser utomhus men jag är inte mörkrets bästa vän – jag gillar mer vintern för då blir det direkt lite mysigare med en meter snö på backen. Som vi ska åka pulka i vinter/vår med lilleman. 

Just i detta nu sitter jag i hemmets stökigaste rum – möjligtvis det enda rum som är fullt godkänt till att vara totalt kaos nämligen Lucas rum medan han pillar på alla bollar varvat med att spela tamburin. Klart man ska få göra kaos här inne med alla leksaker. Nu ska jag återgå till att läsa för junior, det älskar han. 

   
   
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats