familjelivet i tornedalen

If this world makes you crazy and you’ve taken all you can bear. You call me up. Because you know I’ll be there.

Godmorrn godmorrn, har intagit en plats i soffan med Lucas efter lite frukost. Jag tänkte dra med honom på en längre promenad här på ett tag när vi vaknat till liv ordentligt. Igår fyllde jag halvvägs till femtio men kände nig inte riktigt kry efter att kvällen innan ha legat i 39,3 graders feber men vad ska man göra? Det blev en bra födelsedag för min del med lite smörgåstårta och marängtårta. Mums. Det var en lugn dag på hemmafronten och med dagen kände jag mig relativt pigg för att dagen innan ha varit nästan totaldäckad mestadels av dagen. Den sömnen behövdes dock för min del. 


Nu hoppas jag att vi har haft nog med sjukstuga för den här säsongen, hehe. Jag längtar redan tillbaka till lite träning, hade ju kommit igång hyfsat bra igen. Mest av allt längtar jag dock till massor av sol, värme och ja framför allt sommar. 😉 Nu ska jag avrunda, vi hörs! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats