familjelivet i tornedalen

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true, you know? It’s the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who’s standing next to you?

En av mina favorit platser helt klart. Det var en riktigt fin kväll, jag älskar verkligen våra ljusa sommarkvällar och nätter. Den här dagen har varit lite seg, har jobbat och själva passet tick relativt fort och det var trevligt i vanlig ordning. Men innan hade jag snitt halvsovit i arton timmar med lit feber och världens huvudvärk. En timma in på passet släppte huvudvärken, tack och lov för det. Imorgon går jag på ett kvällspass igen så innan det ska jag försöka vila en del igen, bara mysa med Lucas hela förmiddagen lång. Tackar för att det lovas mulet väder, hehe.

Älskar, älskar denna bild. Jag hade nästan kunnat stå där förevigat och följa solnedgången. Så tyst och stilla. Meeee för stt tala om något annat förresten så är jag helt fast i serien 13 reasons why. Hur kan jag missat denna? Fast man nästan mår innerligt dåligt när man ser den. I vissa moments kan man känna igen sig så, hur saker och ting en gång i tiden varit. Nåväl. Se den om du inte sett den, kan jag rekommendera.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats