familjelivet i tornedalen

In love with

Plötsligt har jag fått ett infall av att börja gilla mörkblått. Liksom sugen på att rolla allting här hemma i någon blå färg, måste dock hejda mig. Har suttit och spanat in en massa olika sidor och bilder, spånat på lite nya idéer och tankar. Meeen säg mig, hur fint är inte det? Ser att många låter dörrar gå i samma färg, så himla snyggt. Dock hade jag satsat på det om planlösningen varit mer öppen. Tyvärr är det inte så i mitt fall. Vill i alla fall ha en lite dovare ton, var först inne på en väldigt ”blå blå” men exemplet nedan är verkligen wow.

Bilden har jag snott direkt från Jotun.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats