familjelivet i tornedalen

Ingen bebis ännu heller

”Nooo, no baby yet!” Men än är det fem dagar kvar till bf men om jag ska lyssna till min magkänsla så blir det minst femton dagar till. Inga tecken på att bebis vill komma ut därifrån, har försökt mig på ett allvarligt snack med lillen men nej. Hellre bor man där det är ”all-inclusive”, man får mat och man får värme och kärlek, man får lyssna till mammas hjärtslag hela tiden, man får sova, kissa och härja runt. Man får tjuvlyssna på allt och alla utan att någon ens tänker på det, woops. Det är trångt, varmt men otroligt tryggt, superhotell med andra ord. Såååå, idag går vi inte i många knop här hemma. Jag ligger mest bara och kikar på mina serier på tv som jag följt slaviskt under mina dagar här hemma. Får ladda upp batterierna inför min städ-dag imorgon, terapi för själen när man börjar bli frustrerad haha. En hel dag går lätt åt det – speciellt när man är gravid och behöver sina pauser då och då.

20140624-171311.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    Tyvärr verkar de ju trivas i magen, jag är 5 dagar över tiden och våran bebbe verkar också trivas där inne! Jag är inte lika nöjd över hans beslut 😉

stats