familjelivet i tornedalen

Jag var som en vårdag utan sol, tanklös som en rånares vision.

Åh vad jag älskar den låten. Jens Hult – Jag blev jag. Den har gått på repeat på sistone här hemma hos oss. Idag har vi gjort en enkätundersökning med några klasskamrater. Vi läser statistik just nu och då är tanken att vi ska göra en tvärsnittsstudie, vi valde att beröra ämnet sömn och IT-användning. Jag tycker det är intressant att se vilka vanor människor har när det kommer till just det relaterat till sömn. Enkäten ska vi ha öppen till onsdag innan vi stänger den för att analysera resultaten. Sedan ska vi redovisa det inför klassen, jag hoppas så många som möjligt tar sig tid till att svara för ett bättre och mer trovärdigt resultat.

Jag har målat väggar vita och fixat och donat. Under veckan står jobb och skola högst upp på schemat, det är mycket att stå i just nu men det kommer bli såhååå bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats