familjelivet i tornedalen

Johnny var Evas hjärtas låga, han var solen när det dagas, han var parken när det våras.

Jahopp, då var det några dagar sedan sist. Jag ska börja min bredvid-gång på jobbet och det ska bli roligt, spännande och framför allt skönt med omväxling. Dagarna har rullat på i vanlig ordning, mycket plugg och annat fix inför termin fem som kickar igång. Förstå, nu har jag påbörjat mitt sista år av sjuksköterskeutbildningen, say what? Jag har hunnit med en hel del skidåkning, träning och motion på sistone, även idag står ett pass på schemat. Jag är inne på min elfte dag utan godis och fika och känner mig faktiskt okej med att sitta med andra som fikar eller äter gotta. Det är starkt för att ha varit världens kanske värsta godisråtta i ett års tid men skam den som ger sig. Min önskan är att återfå någon balans igen, att få känna mig lätt och mer hälsosam, för det har jag faktiskt satt upp mål men även delmål.

Första kursen vi har nu är statistik, det kommer vara intensiva veckor det här som ska varvas med massa plugg, jobb och det viktigaste av allt – roddandet tillsammans med mini. Vi går mot ljusare tider, mot varmare årstider så bara det känns ännu mer motiverande. På tal om något annat så bestämde jag tillsammans med A igår om att boka in oss på hotell för en natt och spa inom snar framtid, bra idé va?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats