familjelivet i tornedalen

Kärt barn har många namn.

Som man brukar säga och som rubriken lyder: kärt barn har många namn. Jag googlade just på: vad kallar ni era barn för? Tji. Jag är nog inte så onormal trots allt med en miljon smeknamn på lillknorveln. Men varför? För att det är så gulligt med dessa fnuttisnutti rimrams smeknamn. :3

  
Såhär ser det ut hos oss just nu. Lilleman napar medan laxen steker sig själv i ugnen, jag väntar på S. Vi hade besök av Sofia och Tomppe idag och shit så överraskad jag blev när Tomppe knackade på några minuter efter att Sofia klivit in. Busigt bäst alltså! Det var väl ändå den sista person jag trodde skulle stå där, jag tippade mer på någon arg granne pga Sofias snygga parkering. Haha! Blev en massa prat, gofika, lunch ute på byn och så fick jag köpt nya färgpennor. 

  
Igår målade min lilla konstnär dessa fina:

  
This is art. Mamma hjälpte visserligen med blomman men ändå. Lucas blomma blev finare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats