familjelivet i tornedalen

Klick.

Jag klickade hem ”hotellkuddar” och en sängkappa till vår kommande nya säng som vi även klickat hem. Den borde komma under veckan förhoppningvis. Vi klickade även hem en sänggavel nu i efterhand och jag hoppas att det ska bli bra. Lite mera space behöver vi så nu ska vi sova som kungar. Lucas kommer ännu fortsätta med att sova inne hos oss i några månader till då sovrummen inte är heeeelt nära varandra. 

   
    
 
Igår hängde vi på pdol, vi vann maraboun med S och Lucas vann en nalle. Jag älskar choklad och kände att mitt köp av choklad tidigare under morgonen var helt i onödan när jag ändå vann två kilo senare under dagen. Det var mysigt att promenera längs marknaden och spana in tivolit – Lulle var så fascinerad av den läskigaste karusellen på området. Han kommer bli en huligan på tivolin när han blir äldre. Jag. Känner. Det. På. Mig. Precis som mor sin. Och gudmor. Back in the days i alla fall. 

Vi passade på att äta på thairestaurangen och maten var väldigt stark för min i detta tillfälle känsliga mage men gott var det. Resten av dagen tog vi det lugnt här hemma och kvällen avslutades på bästa sätt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats