familjelivet i tornedalen

Lördag.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi får lite lov från skolan i några dagar. Skönt. För nu blir det ganska mycket plugg i ett par dagar innan det är dags för nästa tenta. Aldrig hade man väl ens försökt föreställa sig hur mycket det är som ingår i anatomin men det är sjukt intressant och ju mer man lär sig och kan förstå och koppla ihop, desto mer intressant blir det.

Igår var jag och Lucas och hängde hos gudmor Sofia på förmiddagen och efteråt bar det av tillbaka till päronen, Lucas tog en tre timmars nap och mamman somnade också en stund. Efteråt satt jag och pluggade ända tills Lucas vaknade och sen var det fullt ståhej tills han somnade strax efter 19, senaste veckan har han varit trotsigare än någonsin innan och gråa håren växer fram i raketfart. När Lucas somnat så åkte den här mamin iväg och spanade in gooodisbutiken med Sofia och så satt vi hos henne ett tag och pratade om allt möjligt och spanade på resor. Vi vill åka till Florida, tänk vad roligt när Lucas är lite, lite större. Få gå på Disneyland!

  
Jag skulle kunna byta ut det där mot det här nedan:

  
Det blir en lugn dag idag för vår del. Plugg, mys och lek med minimannen. Imorgon kommer S hem, tänk att det är över en vecka sedan vi sågs senast. Redan! En vecka går på tok för snabbt när man är och reser, man hinner bara dit så får man åka tillbaka igen. Lite så känns det. Det var gode skönt att vara iväg två veckor sist, vi kände ju till och med att vi hade kunnat vara tre veckor där. Konstigt att grabbarna inte bokade en två veckors resa. 😏

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats