familjelivet i tornedalen

Lördag

Denna dag har gått i ett. Morgonen började med liite sovmorgon och efter det har det varit fullt ståhej från morgon till kväll. Förmiddagen spenderades på shoppingcentret i jakt på nya jeans, hittade ett par nya. Efter Lucas nap drog vi iväg till hans farfar och friggo för häng i flera timmar och han fick testa köra trädgårdstraktorn tillsammans med sin farfar. Trodde aldrig att han skulle ledsna på det, haha. 

Kvällen avslutades med besök av ”gudmor” Sofian och Jarkko och vi pratade om allt mellan himmel och jord och satte slingor i mitt hår. Snackade mest om kusliga saker om podden jag tipsade om får er tidigare och det slutade med att Sebbe fick sitta utanför duschen när jag skulle tvätta bort det (med öppen dörr!) Ändå är man så sugen på att lyssna på fler men man är ju expert på att skrämma upp sig själv – för att inte tala om Lucas gudmor. 

Vi klickade även hem en ny vinteroverall och vintermössa till Lucas, nu hoppas vi att det ska passa bra på honom. Då är det bara vinterskor kvar för oss och så är han rustad för en lång och kall vinter här uppe. Jag velar lite bland skor, jag är ganska sugen på att köra på kuoma i år igen. När det gäller ytterkläder så är det rena djungeln tycker jag. 

  
 Lite gult skulle få flytta in bland Lucas ytterkläder. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats