familjelivet i tornedalen

Lucka numero 15

Ett inlägg om tre saker som får mig att må bra: På första plats måste jag lägga mina nära och kära såklart. Min/a familj/er och andra nära jag håller varmt om hjärtat. Något annat är skolan, den må vara stressig som i väldigt stressig men det som hör till får mig att må bra, samt bästa klasskompisarna såklart (för dom ingick ju givetvis 😉). Sol och värme, jag är en sommarmänniska och längtar verkligen till lite värme och sol just nu. Jag är så otroligt trött under vinterhalvåret så det känns nästan omänskligt. 

  
Den här bilden tog jag utanför Frida igår efter att vi haft seminarium och skulle ta oss en nypa frisk luft. Är inte Norrland vackert så säg. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats