familjelivet i tornedalen

Lucka numero 19:

Lucka 19: Ett inlägg om vilka tre kända personer, levande som döda, du skulle vilja bjuda in till ditt julfirande om du fick välja fritt. Motivera, såklart!

Det är inte så lätt att välja ut tre personer men… jag skulle nog välja Chad Michael Murray eftersom att han var min största tonårsidol. Han skulle gärna få komma och fira jul med oss. Jag har väl nämnt att Lucas döptes efter hans roll i one tre hill, det var ett givet val helt klart. 

Sedan skulle jag bjuda in Robbie Williams. Och förhoppningvis skulle han kunna bjuda på sin ljuva stämma när han sjunger Angels. En dröm är att få gå och se honom live, jag har kollat otaligt många liveklipp med honom när han sjunger just den sången och jag får såååhåååå mycket rysningar varenda gång. 

Tredje personen då? David Hellenius, jag skulle givetvis älska att få en gnutta bra humor med i julfirandet så han skulle mer än gääärna få komma över. Jag älskar den humorn. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats