familjelivet i tornedalen

Lyckan att få somna om

Och lyckan att senare bli väckt av två av sina favoriter. Whoopa whoa whao, nu är jag så redo att kicka igång dagen. På schemat står: handla, tvätta och busa runt med världens goaste minimänniska, även S är ledig idag så det är perfa.

IMG_7436.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa-Stina

    Aw vad mysigt! Jag förstår det måste vara en helt fantastisk känsla att ha en liten mysig bebis♥ Att få bli kallad mamma är verkligen bland de finaste man kan uppleva kan jag tänka mig 🙂

    Det låter som du har en fullspäckad dag som kommer bli supermysig! Själv så tycker jag om att hålla på och dona här hemma och hjälpa mina föräldrar med matlagning städning osv för att avlasta dem lite 🙂

stats