familjelivet i tornedalen

Lyxat till söndagen

Med pancakes åt mig och pojkvännen till frukost, kanske världens godaste recept som jag testat på. Åt det med grädde och färsk frukt, blandade även i lite jordgubbar i grädden, riktigt mumsigt var det och min pojkvän frågade mig: varför har du inte gjort det här oftare? Haha, det öringen lätt när man just hittat receptet. Nog för att proteinpannkakorna också är svinigt goda men nu är både pulvret slut och ingen äggvita på burk har vi heller.

20140126-122012.jpg

Ser skapligt gott ut va? Mums. Nu ligger vi här i sängen och ska mysa bort denna halva söndag tillsammans. Det jag älskar med lediga söndagar är att det känns som en dag när man bara kan vara – utan några måsten och utan att behöva få dåligt samvete av att bara ligga och mysa. Senare blir det en lite längre promenad med hunden min, vi har ju trots allt bara -11 här idag. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats