familjelivet i tornedalen

Mardröm efter mardröm.

Jag älskar verkligen inte det här men jag drömmer så sjukt mycket mardrömmar, obehagliga drömmar. Jag drömmer även om att jag drömmer i mina drömmar. Så himla konstigt. Jag kan nog bara konstatera att jag läst alldeles för mycket på Flashback på sistone och lyssnat för mycket på dokumentärer.

Ett tag trodde jag att jag var gravid men nein – skengravid snarare. Hyn är helt kaos och sist den var såhär var för typ tio år sedan förutom förra graviditeten. Jag mår konstant illa och är tröttare än Elvis. Ingenting hjälper. Jag skulle lätt kunna sova igenom ett par dagar eller så. Testat om jag är preggo? Ja och ja. Hade tom samma feeling i magen, lite små ont här och var. Bokat tid till läkaren? Japp. För nu har jag haft en mellanblödning deluxe i mååånga dagar och vi är bara fem piller ifrån sockerpillrena. Inte alls kul och nu beror nog tröttheten på järnbrist.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats