familjelivet i tornedalen

Med lilla kulan i vädret

20140227-122058.jpg

20140227-122107.jpg

Haha lilla kulan är i vädret. syns inte än så bra när jag går i lite slappare kläder men visst kan man skymta någonting där under. Bara fått lite mage eller har hon en bebis där i? Det roliga är att jag inte riktigt gått ut med det där jag bor – eller rätt många vet om det som jag sagt det till personligen då jag viljat att dem ska få höra det av mig men nyheter sprids rätt fort i den staden så det gäller att vara riktigt snabb när man ska börja berätta. Alla som vet tjatar på mig om att gå ut med det men det kommer – tids nog. Alla börjar ju ändå se nu om jag väljer lite meta framhävande kläder för det. Direkt jag drar på mig ett tightare linne så syns den, det går liksom inte att mista sig nåmer. Eller ja nu ljuger jag, vissa dagar går det att missta sig och under morgnarna då han har ett annat läge i magen så magen knappt skymtar. Men det är mysigt med en kula men fortsätter den växa i den här takten så kommer jag vara som en luftballong mot slutet. Det kanske är det charmiga i sig? Haha, tror man mest bara känner sig osmidig och stor, blir tungt för kroppen sen.

20140227-122556.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats