familjelivet i tornedalen

Middagsluren

Hej, hej och glad påsk! 😄 Jag ligger i sängen och känner lilla lugnet medan Lucas drar sin middagstuppis i skrivande stund. Jag funderar starkt på att ta mig en liten nap (hej, det blev alldeles för sent för mig igår men revenge är alldeles för spännande) och sedan ta tag i lite småfix här hemma. 

Förmiddagen har vi varvat med att lägga pussel (en favoritgrej!), leka med lego, läsa böcker och sjunga sånger och spela på Lucas lilla piano. Det är kult! Jag tog fram en ny låda med leklera idag som innehöll en massa, massa olika färger och tillbehör. Tror ni det var en hit? Åh ja! Vi satt och bakade och knådade i säkert 1,5h innan det var dags för lunch. Undrar dock vem som tyckte det var roligast, Lucas eller jag? 😳 

  
Det blev även en del packning för vår del, vi får se om vi åker iväg idag eller imorgon för lite påskfirande. Det ska bli så skönt att träffa pappa som kommit hem över helgen, bästa pappa som kretsat runt i våra tankar. 

När Lucas vaknar ska jag ta med honom utomhus på en promenad. Det är så skönt när det är så milt väder utomhus och det är inte heller fy skam att Lucas älskar att vara utomhus. Om vädret är bra får han komma med på premiärfiske kommande dagarna och få klämma på förhoppningvis lite abborre. 😄 Nu ska jag napa en stund och sedan blir det full rulle igen. Puss och hej! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats