familjelivet i tornedalen

Min mage är helt upp och ned

Den är verkligen i uppror just nu och jag vet inte alls vad det beror på. Ont som i ont gör det och jag längtar tills den här veckan är förbi. Vi har fortfarande mycket att göra men idag tar vi en paus från allting som heter flytt och fortsätter med rensningen och packningen imorgon igen. 

  
Haha det känns som att allt är upp och ner här hemma också men det får vara. Allt får komma i sin ordning igen när vi landat i vårt nya hem istället. När junior sover passar jag på att ta det lugnt och leta en massa inspo på nätet. En ny säng kommer flytta in och jag längtar gahalet mycket, en sänggavel får flytta in senare då de rätta var slut i den storleken. Nu funderar jag mest på om det blir att klicka hem en sängkappa eller inteoch  massa nya kuddar till sängen. Jag vill ha ”hotellkuddar”. Mattor och tavlor står också högt upp på listan. 

  
Den här lilla sötkorven blir inte så glad när man ska fota honom, han vill förstås hålla i telefonen själv. Prickarna ser dock ut att ha ljusnat en aning idag, vi hoppas såklart på det bästa. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. natasha

    har typ scrollat igenom hela din blogg från början till slut nu och kan inte fatta hur jag missat dig . så underbar blogg! vilken söt unge och mamma ! kram/natasha

  2. ullie

    Har du fått magkatarr utav stressen vid flytten ?

    har ju inte kikat in så mycket mest på insta så förlåt ja glömde nog skulle ni bbara flytta till annat eller en större lägenhet?
    hoppas du piggar på dej i / med magen kram

stats