familjelivet i tornedalen

Mission: Gå igenom Lulles garderob

Det står högst upp på min to do efter att ha varit på shortsjakt med lilleman. Jag vet en del plagg som finns där redo för sommarvärmen och jag måste bara få säga att jag älskar hans sommarkläder, kan knappt vänta tills sommaren slår till. Han börjar vara en storlek åttio i längd men mer en 68-74 på bredden. Vilket dilemma.  

Nu ska den här killen få hjälpa mig med att rota i garderoben, för det älskar han. Plocka ut grejer och helat av allt får grejerna inte läggas tillbaka.  

Dessa pjuks skulle Lucas inte tacka nej till i storlek 21 eller ett par helvita. Hur söta är inte dessa? Ack ganska dyra.  Jag har själv tänkt köpa ett par kavat edsbro till honom så småningom så dessa lär få vänta, hihi. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats