familjelivet i tornedalen

Monday:

Ny vecka vilket innebär nya tag. Igår sprang jag mina första fem kilometrar för det här året, ärligt talat så var det över ett år sedan jag senast sprang så det kändes minsann efteråt. Idag är jag dock sugen på att springa mer och målet är att jag ska springa 1 mil hyfsat snart. Jag vet att jag orkar, jag trodde faktiskt att min kondis var sämre än såhär. Haha ja ibland underskattar man verkligen sig själv. 

Jag har precis sett två föreläsningar. En om sjukdomar i tyroidea och en annan om diabetes. Nu har jag paus i femton minuter innan jag ska se nästa föreläsning om diabetesbehandling. Sedan tänkte jag faktiskt ta en lunchpaus på en timma, försöka träna och få i mig något innan jag fortsätter med omvårdnadspeocessen inför vårt seminariearbete. Jag klarade tentan i onkologi med väldigt bra marginaler. Onkologi och diabetes är något jag varit väldigt intresserad av i många år sedan innan gymnasiet så det känns kul att fördjupa sig lite i ämnen man har stort intresse för. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MADDISENJ.SE

    Ville kika in och berätta att jag är tillbaka i bloggen och känner att motivationen hittat tillbaka! Hoppas du vill fortsätta kika in hos mig 🙂 Hoppas du har fått en bra start på den nya veckan! Härligt att komma igång med träningen!

stats