familjelivet i tornedalen

What is your weapon of choice?

He var ett tag sedan. Det har hänt en massa roligheter sedan sist och mycket står ännu framför, jag tror starkt på att det här blir en av de bästa somrarna ever när man får summera den sedan. Gårdagen spenderades i Luleå tillsammans med Sara, spanade runt lite i butiker och hittade lite fint till Lulle. Hittade även en klänning till mig själv och till vilket tillfälle jag ska bära den återstår att under sommaren. Men jag är kär i marinblått och gult, sedan nyss. Vi pratade lite bal och kom in på det spåret, kikade lite klänningar och visade min bröllopsklänning. Hehe. Jag älskar den.

Till saken hör att bara jag lyckas med att ha den fel på mig, haha det var väl gårdagens men. Den var fin åt bägge håll. Påminner lite om den gula jag köpte i Bulgarien, det är dock min all time favvo.

Idag ska jag jobba med lit saker och sedan ska jag åka iväg till Happytown. Jag och min böna har något roligt på gång, mer om det en annan gång för denna dam är ganska exhalterad! På tal om något annat så hade vi en riktigt bra resa, jag gillar verkligen Sunny Beach. Vilket ställe alltså, vi hade verkligen nära till allting. Nåväl (det mest använda ordet). Äntligen känns det också som att alla pusselbitar börjat falla på sina platser, så genuint glad har jag inte varit på en lång tid. Och på tal om något annat – bästa tipset på serie: Peaky blinders, jag är heeeeelt stuck (!) Har typ sett ett par avsnitt men vill helst se alla nyt ja heti. ❤️ Over and out!<<
p>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats