familjelivet i tornedalen

När klockan visar 04.30

Och Lulle spelar piggelin i sängen helt plötsligt, ja då tror man att man drömmer. Turligt nog somnade han om ganska fort och ville inte upp förän nu just innan halv sju. De senaste rutinerna har varit att han sover hela natten lång från cirkus halv åtta till halv sju. Vissa nätter ett kort uppvak på en halv minut för att komma över till vår säng. Allt körs liksom på autopilot. 

De senaste kvällarna har jag varit vaken till efter tio, det händer typ aldrig så nu känner jag mig lagomt sliten. Men jag ska passa på att vila lite själv när junior drar någon av sina naps idag. Jag känner inte så stor press av att packa nåmer, jag har hunnit ganska långt och kan ta resten lite i taget. 

  
Lulle älskar sin nalle som han fick när han var ännu mindre i julklapp av Christian. Han har kommit på att det är hur mysigt som helst att ligga och vila på den emellanåt eller bara krama om den lite hastigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats