familjelivet i tornedalen

Not all those who wander are lost

Hej och hå. Det var ett tag sedan igen men dagarna tycks bara swisha förbi så. Imorgon har vi skutseminarium av examensarbetet, sen är det bara revidering inför nästa veckas omvårdnadskonferens, den ni. Som jag längtar för nu känner man verkligen att man behöver omväxling och omväxling kommer det bli med vfu som börjar om mindre än två veckor. Ska det bli kul? Oh ja!

I söndags blev det lite jobb för mig som omväxling mitt i allt slit med plugget. Dock vaknade jag upp den morgonen med början till dubbelsidig ögoninflammation, har haft det en gång tidigare (minst) och hade glömt hur fruktansvärt ont det gör i ögonen. Dock är det stabilt nu så det är ju tur det. Egentligen har jag int mer på hjärtat, till helgen väntar en weekend. Skönt med lite annat men dock kan jag erkänna att tidpunkten inte är optimal, nåväl. Kan behöva lit vila också emellanåt. Nu ska jag dock runda av så jag orkar upp tidigt, ha det bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats