familjelivet i tornedalen

Nu nalkas våren, har ingen att gå med och du gör precis som du vill.

Men dra mig baklänges vad fort dagarna går, det blir bara värre med åren och jag vill inte ens veta hur det känns om 25 år. Den här dagen har bjudit på plugg från 08 till strax efter 15 när vi slutligen gav upp för dagen. Ikväll väntar lite mer plugg och likaså under morgondagen. Jag har hunnit med ett dags och ett kvällspass på jobbet denna vecka, man börjar komma in i rutinerna allt mer nu. Jag satt precis och kikade på ”mittnorge” på instagram och bestämde väl ungefär i samma veva om att åka iväg på en trip dit i sommar. Jag vill besöka Lofoten, Kvalvika, Blåvatnet och Briksdalsbreen bland annat. Ja, jag satsar nog hellre pengarna på en tur runt om i grannlandet denna gång. Jag vet att A är på!

Denna bild hittade jag på deras sida. Alltså hur fint är det inte där?! Ja, jag orkar knappt förstå det. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats