familjelivet i tornedalen

Ny soffa, que?

  
Jag älskar howardsofforna, stilen och designen är så himla snygg. Just nu har vi en vit 3-sits och en vit fåtölj hemma och det vore en lögn att säga att jag inte älskar de vi har. Det gör jag. Det är dock inte ett dugg optimalt med vitt när man har 1) barn och 2) hund. Jag är så sugen på grått, våra har väl också gjort sitt och jag har länge spanat in howardsoffor på olika sidor. Jag har fastnat för denna som finns inne hos http://www.trademax.se/mobler/soffor i den mellangråa nyansen. Den finns i beige och per auto så dras mina ögon till det men nej, jag vet att det inte är någon idé. Jag skulle vilja ha en 3- och en 2-sits i den färgen, skulle verkligen passa in hos oss. Månne vad S säger? Haha det tåls att fundera på. Tycker det är bra och rimliga priser och ett stort utbud, precis som när vi beställde vår säng från liknande. Så himla nöjd

  Även denna U-modell av soffor finns det potential för. Dock tror jag att en soffa i denna modell skulle bli alldeles för stor i vårt hem. Nästa soffa kommer dock  att helt klart gå i grått, Sebbe tycker ju att man ska ha svart men jag är bara beredd på att mötas halvvägs mellan svart och vitt. Vi hade innan våra vita soffor en svartbrun xl och det räcker och innan det var det svarta skinnsoffor så vi har fått ha mörka och dova färger. Vad tros?

Detta är ett samarbete

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats