familjelivet i tornedalen

Nyårsafton med en glad sprätt

Då har vi precis gjort morgon med lilleman med en portion gröt, mucho smarrigt. Egentligen har jag klivit upp redan runt halv åtta för en morgonpromenad med hunden, riktigt varmt och behagligt väder om man nu kan kalla det varmt? Varmt jämfört med hur det var för ett par dagar sedan. Nyårsafton idag då, sista dagen på det mest underbara året någonsin men vi välkomnar 2015 med öppna armar. Nu tänkte jag lägga Lulle för en nap då han börjar bli lite trött nu och försöka njuta av en långfrulle och ansiktsmask dagen till ära, pappa S sover nämligen ännu. Tji för att jag glömt min plattång i Happytown, tji för att jag inte har något att ha på mig.

20141231-084958.jpg

20141231-085005.jpg

Veeeeem är bäst? Vår Lucas förstås. Veeeeem är sötast i hela världen? Vår lilla Lucas såklart. Haha, se så glad man blir. ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats