familjelivet i tornedalen

O-oh, don’t you dare choke now. She’s seen all your worst behavior but she still don’t wanna change your soul. So don’t fuck this up now. Look in her eyes, cause this is where your future lies.

Hej hallå. Det var ett tag sedan jag körde en liten update men jag har verkligen varit uttömd på all energi på sistone. Det har varit mycket pusslande hit och dit, mycket flajande för att inte tala om sjukt varmt och fuktigt överallt och ett otroligt högt tempo på jobbet. På söndag fick jag bortbytt ett pass så denna helg ska jag och bestie ha roligt, vi ska ta hand om oss själva och umgås och ha kult i Luleå. Älskar när vi bestämmer sådant på impuls, kan ju inte bli annat än riktigt bra. Dock har jag sovit väldigt dåligt inatt, jag är den där personen som inte kan stänga av tankarna när jag ska lägga mig. Sjukt störande så nu hoppas jag på sjukt mycket bättre sömn under helgen. Nu tänkte jag ta och packa åt mig och Lucas innan vi styr iväg mot Happytown och som vanligt står man här utan något att ha på sig.

En favoritbild på en favoritplats med min alldeles egna favorit minimänniska. ❤️ Hela han är sommar för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats