familjelivet i tornedalen

Och så var det måndag igen.

Och igen och igen och igen. Lite så känns det faktiskt. Men vet ni. För vartenda år man fyllde år så kändes det som att tiden bara gick fortare och fortare. Men ni ska veta en sak – med barn känns det som att tiden går i ultrarapid. Skrämmande emellanåt. 

Igår var det söndag. Klockan ställdes tillbaka och det var fint att tänka att klockan hade kunnat vara halv nio när vi klev upp vid halv åtta. Riktigt fint. Förra natten har varit väldigt bökig men vi ska göra det bästa utav dagen trots att jag börjar få halsont. Jag tänkte promenera till lekparken med Lucas så han får springa runt där en stund innan vi ska förbi affären och göra en mindre veckohandling. Sen ska vi måla lite fingerfärg. I duschen. Det är minsann kladdigt med en så liten parvel så duschen är smidigast. 

  
Igår hade vi besök av mina föräldrar och min mormor. Dom hängde här i några timmar och vi drog ut och käkade. Fick hjälp med två sista saker här hemma också så nu börjar hemmet vara så gott som i ordning. Bara några lampor, två mattor och en stringhylla så år jag nöjd. 

  
Lucas åt som en häst igår på restaurangen. Han har varit med på restaurang sen tidig ålder, första gången var han faktiskt en vecka färsk på en uteservering. Ja han har då varit väldigt mycket på fik/restauranger genom året. Året. 

Vi passade även på att baka Philadelphia bullar i långpanna med mamma. Lånar deras assistent i ett par dagar då jag tänkte slänga ihop massa bullar. Yumz. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats