familjelivet i tornedalen

On the road again

Atm är vi ute på vägarna och kör. Blir ett snabbstopp i Happytown för att plocka upp min madre och sedan bär det av för att hälsa på pappa. Lucas är snorig som bara den så han får stanna hemma från förskolan imorgon med Sebbe, förhoppningvis är han back on track på tisdag igen. Jag själv har lyckats bli smittad av allt snorande, typiskt just såhär när man ska börja med studierna och vara på plats. Aja, förhoppnigsvis är den fort övergående – känns som att vi varit konstant sjuka sen vi kom hem från gran canaria. 

Vinterlandskapet här är verkligen sjukt vackert, det är något som helt klart är så värt att se. Idag är det dock svinkallt och det går upp mot -25 grader igen, igår var den nere på milda -6 och jag känner väl mest bara njeeeh, hade varit skönare med några minus än närmare -30. Man blir så låst. Men nu får vi i alla fall mot ljusare tider och solen visar sig mer och mer, det om något känns riktigt gött. 

  
Mitt sällskap här bak sover för fullt. Jag googlar runt efter en massa intressanta grejer som vanligt när tiden är överflödig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats