familjelivet i tornedalen

På repeat i mina lurar:

Just nu sitter jag ute i solen med en kopp kaffe efter en härlig runda på skidspåret med Balto. Vi har knåpat hela morgonen/förmiddagen på rapporten för att slutligen ha skickat in den med flera dagars framförhållning. Så den rundan i solen förtjänade jag. Jag har med mig boken ”att leva med sjukdom” och tänkte läsa lite i den inför morgondagens seminarium. Sedan ska jag hämta hem junior, eventuellt åka iväg och bada och ikväll ska den här damen slänga ihop en smörgåstårta. Bara för att. Jag känner av träningsvärken från gårdagens kvällspass, jag tror bestämt att det blir lite mage och ben för min del ikväll igen. Vi får helt enkelt se, nu måste jag fortsätta plugga i alla fall. Ha en skön torsdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats