familjelivet i tornedalen

Plusgrader och sol

Idag bjöds det på plusgrader och sol, eller typ + 0.4 för att vara mer exakt så inte ens en plusgrad egentligen, haha. Jag känner väl mest bara för att kalla på våren, den får gärna komma tidigt. Så vad har vi gjort? Jag har pluggat, varvat det med familjetid. På förmiddagen har vi hängt utomhus och hela familjen var ute på en promenix med vovven. För Lucas del blev det en hel del åkande i pulkan, en riktig hit. 

  
Tulpanerna börjar bli aningen långa men dom piggar helt klart upp en trött pluggeliplugg-morsa. Det känns så himla konstigt att ha gått från att ha all tid i världen för precis allting och lite till till att numera sätta så himla stort fokus på plugg och varva det med familjetid. 

På eftermiddagen har jag hängt inne på Adobe med Denice och vi har försökt bli någorlunda klokare över vår kommande rapport. Klokare i övrigt också men våra hjärnor börjar vara riktigt mosiga nu, aja. Bara att bita ihop, det här kommer bli riktigt greeejt! Etik och moral, etik och moral. Vetenskapteori och forskning, filosofi, värdegrund och människosyn, omvårdnad, lagar och författningar. Det här är riktigt intressanta saker vill jag påstå men riktigt, riktigt tunga områden att lära sig. 

  
 Min lilla loppa. Min lilla stora kärlek. Nu ska den här mamman ägna en timma åt plugg, sen blir det lördagsmys med familjen. Puss och hej! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats