familjelivet i tornedalen

Redan onsdag.

Idag klev vi upp redan vid klockan sex, Lucas skulle lätt kunna få en guldstjärna i bäst på att inte sova alltför länge. Han hade sina sovmornar men nu har han somnat såpass tidigt om kvällarna så då vaknar han tidigare också. Mamman lär sig aldrig att lägga sig i tid när det är sommar men ikväll ska jag lätt satsa på det. Vi vinkade av S som skulle åka iväg till jobbet och sedan har morgonen fått gå i lugnets tecken. Frukost, mys och nu: djungeldjuret hugo på tv och en celsius till det. 

På en stund kan jag ta tag i dagens måsten och börja göra oss i ordning för dagen. Planerna för idag är väldigt oklara, vi får helt enkelt se vad vi hittar på. En sväng till lekparken vore allt kul med minimannen, hoppas på lite solchanser så knotten håller sig väck. 

  
Gårdagen bjöd på en cykeltur med Anette och kidsen men Lucas var alldeles för trött så när vi kom hem var det bara att sova. Der bjöds på sol och värme och lite lek ute på Sebbes morfars gård med S. Promenader titt som tätt och en kvällsrunda på hojen efter middagen, Lucas älskar det sååå. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats