familjelivet i tornedalen

Riktigt bra läsning

20140227-095556.jpg

Har kommit ganska långt i boken redan. Passar på att läsa medan jag nu under mina lediga dagar vilar min kropp. Kommer definitivt vara till en hjälp, man lär sig nya saker och får nya ”ahaaa-upplevelser”. Vissa grejer är beskrivna så bra – in i minsta detalj. Saker man kanske redan gått och funderat på innan och nu kommer jag till den intressanta delen – amning, som så många har så olik tankar och erfarenheter om. Annars då? Har varit ute på en promenad med min lilla bebis, är dock kallare idag än tidigare dagar så jag gjorde då helt fel val vid valet av jacka innan jag gick ut. Tur så gick vi inte så himla långt men på vägen tillbaka mötte vi en kvinna med en större hund av en viss ras, denne vände direkt om då hon fick syn på oss. Visst är det bra att man respekterar andra ifall ens hund inte är helt pålitlig men jag tycker sådana situationer är jätte jobbiga, du blir både osäker och obekväm under promenaden. Jag gillar inte att gå bakom dem sen när jag sett att dem fått så bråttom iväg pga ens hund. För det andra har jag en så liten hund, helst vill han busa och gosa med allt och alla men det han inte förstår är att vissa hundar skulle lämna andra hundar som små köttslamsor.

20140227-100028.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats