familjelivet i tornedalen

Sådan mor, sådan son.

20141231-205426.jpg

Lucas ser inte riktigt okej ut med min förfärliga min när vi ska ta en twelfie. Men åh, kärleken bokstavligt talat bubblar över för denna lilla herrn. 2014 har definitivt varit det bästa året hittills, så underbart och händelserikt med allt vad vänta barn, föda och att vara mamma innebär. Det blir ett svårslaget år och jag tar med mig en massa fantastiska och underbara minnen med mig, ett år fyllt av kärlek och glädje. En underbar graviditet, en fantastisk och spännande förlossning och en väldigt väldigt underbar, lärorik, prövande tid som mamma. Varje dag lär man sig någonting nytt, varje dag får man se sitt barn utvecklas och varje dag har jag fått äran att ta del av hans utveckling. Världens bästa år helt klart och nu välkomnar vi 2015 med öppna armar.

Imorgon har jag förresten varit mamma i ett halvt år. SEX MÅNADER (!) vars tar tiden vägen egentligen? Vi har varit föräldrar så länge redan, haft våran prins så länge hos oss. Det ska vi självklart fira med lite gotta åt oss och lilleman och ett par paket åt honom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats