familjelivet i tornedalen

Såpass såpass.

Kvällen igår gick i lugnets tecken, Lucas kastade in handduken vid åtta och kände sig alltså nöjd över sitt fredagsmys. Jag och S kurrade ihop en sen dinner för två, hemmagjorda burgare framför ett avsnitt av the blacklist. Hur kan jag ha missat den serien innan? Så sjukt spännande och bra handling, det är inte direkt så att man har slängt ihop vad som helst utan man lär sig tänka på så massa olika sätt – som brottslingarna för att överlista dem. 

  
Jag är helt hooked up på den här serien nu, som tur är har vi flera säsonger att nöta tillsammans. Narcos var också sjukt jäkla bra och den är ju verklighetsbaserad till och med. 

Jag funderar starkt på att gå och zumba klockan 10 idag, vi får se. Vi får se vad min andra hälft har tänkt sig göra idag. Jag skulle vilja åka och hälsa på pappa under helgen, det får bli idag eller imorgon om han nu inte får komma hem inorgon redan. Vi håller tummarna och tårna. 

   

 

Jag och Lucas lekte lite med snap. Det var ”sådär” intressant enligt honom. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinor

    Vilken härlig kväll! Och hamburgarna ser jätte goda ut! Tidigare i veckan gjorde vi också hamburgare men bakade bröden själv:) Blev jätte gott, receptet finns på min blogg.

stats