familjelivet i tornedalen

Sista dagen.

Idag hade vi den sista dagen av inskolningen för den här veckan och shit vad fort tiden går. På måndag är det pappa S som ska lämna Lucas på förskolan, tanken är att han får vara med en liten stund och se lite hur dem har det där då han inte ännu varit dit och sen får han lämna Lucas i ett par timmar. Idag fick jag för första gången lämna honom ensam dock bara tills dem ätit lunch men ändå. Hur gick det? Han blev lite ledsen när han förstod att jag verkligen skulle iväg och han bli kvar men jag han inte mer än få jackan på mig så sa en från personalen att han redan slutat vara ledsen. Så skönt i mammahjärtat. 

Det hade gått bra för Lucas medan jag satt hemma med telefonen i högsta hugg och väntade på att de skulle ringa och säga att jag fick komma tillbaka. Men allt som tiden gick blev jag bara så lugn och förstod att han faktiskt har det bra, haha. Och allt hade gått bra för honom, lunchen ville han dock inte ens smaka av, samma visa som igår alltså. I onsdags tömde han ju hela två portioner men jag tror det är så himla mycket nytt och han hinner vara så trött vid det laget redan så det spelar nog en stor roll i det hela. 

Jag blir själv så lugn när jag ser de andra barnen med personalen och hur de tyr sig till dem och hur mycket barnen verkligen tycker om dem. Det känns bara så tryggt för mig som ska ha Lucas där. 

  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats