familjelivet i tornedalen

Sjukstuga

Jag har nog aldrig varit så mycket sjuk som jag varit sedan hösten. Det känns som att den ena förkylningen avlöser den andra. Men men. Det känns inte så himla motiverande att skriva här när det oftast bara handlar om att någon av oss är sjuka, he är väl bara att bita i det sura äpplet, knappt blinka och vips så är försommaren ändå här. Under helgen kom päronen med golvet som vi S köpte från hans kusin, så nu blir det äntligen till att byta golv i vårt sovrum och sovrummet där uppe. Vi har även planer på att måla om väggarna och golvlisterna i rummet på övervåningen, kommer bli såhåå fint. Jag älskar verkligen det rummet då det har snedtak. Vi tig även tag i något vi skjutit upp på sedan vi flyttade in – nämligen lampshopping. Det blev en ny lampa till vardagsrummet, en bordslampa samt nya sängbordslampor till sovrummet. 


Vi klickade hem denna lampa och jag har verkligen suktat efter den såååhååå länge. Den har dock inte känts som något i prisklass för en student så jag var nära på en budgetvariant av den. Kommer bli såhåå snyggt sen när vi får upp den och lite nya tavlor. 


Och så blev det av dessa lampor till sovrummet. Det rummet börjar som bli klart, jag måste bara hitta några fina gardiner dit som vi ska dra från takskenor. En vit eos fjäderlampa finns också högt upp på wanties-listan till sovrummet. Nu sitter jag och Lucas och tittar på Pippi Långstrump, världens bästa S åkte och köpte piggelin. Behövs verkligen för denna onda hals. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats